# 2023 Lincoln County Fair & Rodeo Schedule of Events



A Cow Tippin' Good Time

#### Wednesday, August 23rd

9:00 am Gates Open

3:00 pm Begin to accept exhibits-check Baking and Floral Departments for times

Receiving livestock and weigh-in schedule

5:00 - 8:00 pm Swine and Beef 6:00 - 8:00 pm Sheep and Goats

9:00 pm All livestock and exhibits in place

10:00 pm Gates Close

#### Thursday, August 24th

6:00 am 7:00 am	Breakfast served in Dining Hall until 10:30 am Accepting Baking & Floral exhibits only, until 8:30 am
8:00 am	Fair Officially Open
8:30 am	Judging Begins
	Swine Market Class-Breed Class to follow
	Sheep Market Class will follow 30 minutes after wine judging concludes
	Goat Market Class will follow 30 minutes after Sheep judging concludes
	Sheep & Goat Breed Classes
10:00 am	Goat Roping Classes (all day)
11:00 am	Professor Bamboozle-balloon twisting
2:00 pm	4-H Judging Contests
	4-H and FFA Demonstrations, times subject to change Food & Craft Building
	Steer: 4-H & FFA Market Classes, followed by Open Youth Beef & Dairy Breed Classes
3:00 pm	Professor Bamboozle-magic show
4:00 pm	Animal Costume Contest and Barn Parade
6:00 pm	Professor Bamboozle-magic show
7:00 pm	Concert in the Arena-Jesse Quandt and Joey Anderson
8:30 pm	Still Life Exhibitor Buildings close
10:00 pm	Gates Close

## Friday, August 25th

3 ,	3
6:30 am	Breakfast served in Dining Hall until 10:30 am
8:00 am	Gates Open
8:30 am	Swine Fitting & Showing
9:00 am	Rabbits & Cavies Breed Class Judging-Rabbit Barn
	Poultry Fitting & Showing-Poultry Barn
	Horses & Mules: Showmanship, Halters Classes, Western & English
	Equitation
	4-H & FFA Demonstrations, time subject to change, Food & Craft Building
10:00 am	Goat Roping Classes (all day)
11:00 am	4-H Action Activities-Main Building
	Sheep Fitting & Showing
	Professor Bamboozle-balloon twisting
1:00 pm	Beef and Dairy Fitting & Showing
	Rabbits & Cavies Fitting & Showing-Rabbit Barn
	Poultry Breed Class Judging-Poultry Barn
2:30 pm	Goat Fitting & Showing, Breed Class to follow
	Round Robin to follow 30 minutes after Goats
3:00 pm	Ian Nixon-Outside Stage
	Professor Bamboozle-magic show
4:00 pm	Beer Garden-Sponsored by the Friends of the Fair Lincoln
6:00 pm	Professor Bamboozle-magic show
7:00 pm	Lincoln County Rodeo
8:30 pm	Still Life Exhibitor Buildings close
10:00 pm	Gates Close

## Saturday, August 26th

6:30 am	Breakfast served in Dining Hall until 10:30 am
8:00 am	Gates Open
	Livestock Sale-Lincoln County Junior Livestock Association
	Round Robin winners announced at Auction
	FFA BBQ Contest set up begins
10:00 am	Goat Roping Classes (all day)
11:00 am	Professor Bamboozle-balloon twisting
12:00 pm	Horse & Mule Western Games
12:30 pm	4-H and FFA Livestock Judging Contest
3:00 pm	Professor Bamboozle-magic show
	GigaWatt Band-Outside Stage
4:00 pm	Beer Garden-Sponsored by the Friends of the Fair
6:00 pm	Professor Bamboozle-magic show
7:00 pm	Lincoln County Rodeo
	OutWest Band-start playing after the Rodeo
8:30 pm	Still Life Exhibitor Buildings close
10:00 pm	Gates Officially Close-See you in 2024

# Sunday, August 27th

8:00 am	Livestock Leave
9:00 am	All other Exhibitors pick up entries
	Vendors and RVs leave

